zondag 4 oktober 2009

LEEFTIJDSET

-
-
De mixtures voor verschillende leeftijden volgen redelijk accuraat het soort problemen dat we tegenkomen op de weg van de wieg tot het graf. De essences helpen bij het oplossen van de meest voorkomende problemen per leeftijdsgroep. Hebben we problemen uit een achter ons liggende periode nog niet verwerkt, dan kunnen we baat hebben bij mixtures die eigenlijk bestemd zijn voor een jongere categorie.
---
ONGEBOREN KIND (UNBORN CHILD) - Via de aanstaande moeder werkt deze melange door op het ongeboren kind. Er zitten essences in die kalmeren, die warmte & liefde laten doorstromen, aarden, beschermen, ervoor zorgen dat we het leven vreugdevol tegemoet treden & onthechten. Deze mixture past ook goed in de zgn. metamorfose-therapie die op het oplossen van geboortetrauma’s & van frustraties uit de prenatale fase is gericht.
---
0-2 JAAR - Vaak lijken we op latere leeftijd nog steeds te wachten op iemand die ons uiteindelijk accepteert zoals we zijn & ons de liefde geeft die we al direct na onze geboorte hadden verwacht. Deze mixture helpt ons bij het overwinnen van de contactbreuk waarmee we in onze jongste jaren werden geconfronteerd & helpt ons bij het ontdekken in welke relatie we staan tot het leven om ons heen. Het helpt ons ook om tevreden te zijn met de liefde waar we het in werkelijkheid mee moeten doen, te leren omgaan met ons eigen lichaam, geest & emoties, maar leert ons ook hoe belangrijk de rol is die liefde daarbij speelt.
---
2-4 JAAR (TURNING 2) - Rond ons 2de jaar worden we ons sterk bewust van de wereld om ons heen. Dat is soms angstaanjagend, maar daaar trekt ons bewustzijn zich weinig van aan: dat neemt alleen maar verder toe. Deze mixture helpt ons bij deze belangrijke overgang; zij vermindert druk, bevordert begrip, ontwikkelt nieuwe gezichtspunten & houdt de linker- & en rechterzijde van onze hersenen in evenwicht.
---
5-9 JAAR (STARTING SCHOOL) - Op deze leeftijd vragen we ons af hoe we ons plekje in de wereld moeten vinden. Deze mixture helpt bij het omgaan met negatieve invloeden & de druk van buitenaf. Ook kalmeert het de innerlijke chaos die het functioneren in een groep kan doen ontstaan. Het bevordert helder denken & besluitvaardigheid.
---
10-13 JAAR (PRE-TEEN) - In deze periode zoeken we naar stabiliteit voordat we hectische puberteit in gaan. Deze mixture brengt een hechte interactie tot stand tussen onze geest & onze persoonlijkheid. Ook brengt het ons in kontakt met onze idealen & doelstellingen op langere termijn. Het zorgt dat we helder communiceren & bevordert dat we dat ook als tiener blijven doen.
---
14-19 JAAR (TEENS) - We veranderen & laten onze ouders & kindertijd los, maar de weg die we inslaan is niet helder & niet zonder problemen. Onze hormonen & onze lichamen veranderen & brengen emoties omhoog die we nauwelijks de baas kunnen. Deze mixture helpt ons om al die veranderingen te ondergaan op een manier die we ook emotioneel aankunnen. We raken minder snel verward & verstrikt. Wanhoop vermindert, maar hoop & gevoel voor de juiste richting blijven intakt.
---
20-29 JAAR (ADULTS 20-29) - De eerste negen jaar van ons leven als volwassenen hebben we onze handen vol om uit te vinden wie we nu eigenlijk zijn. We ruimen de patronen op die we van onze ouders & van anderen hebben opgepikt. Dze mixture helpt ons bij het herwaarderen van ons verleden & maakt ons meer tot 1 geheel. Zij bevordert dat we onze verlangens beter acccepteren & bevordert begrip voor wat het werkelijk betekent om te leven in een wereld die vol andere mensen zit.
---
MANNEN 30-40 JAAR (Men 30-40) - In deze periode moet de man dingen doen die hem maken tot de mens die hij graag wil zijn. In deze groeiperiode helpt deze mixture de man bij het vinden van innerlijke vrede, bij het zoeken & leren ontdekken van zijn eigen waarheden & bij het zich openstellen voor de innerlijke kracht die nodig is om zijn eigen weg te volgen.
---
MANNEN 40-PLUS (MEN 40-PLUS) De penopauze lijkt te ontstaan als de man ontdekt dat hij voor zichzelf een wereld heeft gecreeerd die hem het gevoel geeft dat het leven een kwestie van zwaar ploegen is. Dit onbevredigend inzicht gaat gepaard met angst voor dramatische verzoeken: waardering voor zichzelf.
---
VROUWEN 30-50 JAAR (WOMEN 30-50) - In deze twintig jaar van het leven van de vrouw komt het aan op het vervolmaken van je energie. In deze mixture zitten essences die harmonie & relaties bevorderen, energie goed laten doorstromen, tijd (verleden, heden & toekomst) opnieuw leren waarderen, ons geestelijk verder ontwikkelen & innerlijke kracht en sterkte doen onstaan.
---
VROUWEN 50-PLUS (WOMEN 50-PLUS) - Op deze leeftijd vertoont de energie van vrouwen meer kenmerken van een midlife-crisis dan wanneer ze veertig zijn. Ook lijken vrouwen innerlijk dieper door zo’n crisisperiode te worden geraakt dan mannen. Deze mixrure helpt vrouwen om te begrijpen dat ze zich ook na hun 50ste nog actief kunnen inzetten, dat ze opnieuw zin kunnen geven aan hun leven, dat ze hun eigen doelstellingen kunnen herzien & dat ze zich niet terug hoeven te trekken, maar juist vol in het leven kunnen blijven staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten